Kouvolan asuntomessualue – Ekoeristeen eristämä

Nyt kun asuntomessut on saatu onnistuneesti avattua, on hyvä hetki tutustua lämmöneristämiseen, joka Suomen olosuhteissa on eittämättä yksi tärkeimmistä osa-alueista rakentamisessa. Lähes koko Kouvolan asuntomessualue on kouvolalaisen perheyrityksen, Ekoeristeen eristämä. Yritys vastaa myös Korean lämmöneristämisestä, ja messujen aikana löydät Ekoeristeen esittelypisteen Korean autotallista, jossa pääset tutustumaan yrityksen palveluihin sekä erilaisiin luonnonmukaisiin eristeisiin.

Ekoeriste-6

Asiakaskeskeisyys, laatu ja rehellisyys ovat Ekoeristeen liiketoiminnan arvoja, ja tämä on helppo uskoa, kun tapaa yrityksen toimitusjohtaja Toni Salstolan ja hänen veljensä Sami Salstolan, joka vastaa asennusliiketoiminnan kehittämisestä. Toni on perinyt toimitusjohtajan paikan isältään Jukalta, joka on edelleen toiminnassa mukana, ja jolla on vuosikymmenien kokemus lämmöneristealalta. Jukka Salstolan aloittaessa eristeuraansa 1970-luvulla, puhallusvillan asennus sekä hengittävät ja ekologiset
lämmöneristeet olivat uusia. Isänsä opissa Toni ja Sami ovat kouliintuneet rautaisiksi lämmöneristealan ammattilaisiksi, joiden kanssa on helppo asioida ja palvelu on aina ystävällistä.

Ekoeriste-3

Kuvan K-kirjain on leikattu Hunton Nativo -puukuituisesta eristelevystä. Mistähän voit löytää tämän somisteen Talo Koreassa?

Korea on täysin betonivapaa talo ja siinä on viety puunkäyttö paljon totuttua pidemmälle käyttämällä Huntonin puukuituisia rakenneratkaisuja. Käytetyt tuotteet ovat mm. Hunton -tuulensuojalevy, Hunton Fermacell -kuitukipsilevy sekä Hunton Silencio -lattianlämmityslevyt. Kaikki eristeasennukset on toteutettu puhallettavalla Hunton Nativo puukuitueristeellä. Hunton Nativo on havupuusta valmistettu ekologinen, hengittävä ja täysin kierrätettävä lämmöneriste. Ekoeriste hoiti talon lämmöneristysasennuksen ja toimitti muut Huntonin tuotteet kohteeseen.

Ekoeriste-1Ekoeriste-2

Loppukevennyksenä mainittakoon, että on myös osaksi Ekoeristeen Tonin ansiota, että Laura ja Enni ovat mukana sisustamassa Koreaa. Toni oli sopinut Vesa-Matin kanssa yhteistyöstä, ja tiesi, että Laura ja Enni etsivät sisustussuunnittelukohdetta asuntomessuilta. Ensin Toni vinkkasi naisista Vesa-Matille, ja sitten toisin päin. Tämän jälkeen tarvittiin enää yksi puhelu Lauran ja Veskun välillä, ja Korean sisustamisesta oli päästy sopimukseen.

Ekoeriste-4

Toni kutsuu itseään somettavaksi toimitusjohtajaksi, ja Ekoeristeen some-tileillä Instagramissa ja Facebookissa törmääkin usein Tonin ottamiin selfieihin.

 

Tervetuloa Talo Korean autotalliin tapaamaan asiantuntevia lämmöneristysalan ammattilaisia ja tutustumaan luonnonmukaisiin eristeisiin 12.7.-11.8.!